Reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Het einde van de reconstructie Geldersestraat-Heistraat is in zicht. De laatste werkzaamheden van fase 8 zijn ingepland. Dinsdag 22 september brengen wij in fase 8 de onder- en tussenlaag van het asfalt aan.

Woensdag 23 september wordt de asfalttoplaag aangebracht in fase 7, 8, 9 en 10. Dit betreft de Heistraat vanaf de kruising Heistraat – Geldersestraat tot en met Rijksweg Noord en een stuk oude Heiweg. Tijdens deze werkzaamheden dient het werkvak, op de afbeelding met paars weergegeven, vrij te zijn van auto’s. Dit houdt in dat vanaf woensdag 23 september 07:00 uur tot en met donderdag 24 september 07:00 uur uw woning en de parkeervakken niet bereikbaar zijn per auto. Wij verzoeken u vriendelijk om uw auto vanaf dinsdag 22 september 21.00 uur op een andere locatie te parkeren.

Werkzaamheden

Na het aanbrengen van de asfalt wordt het gebied rondom de heistraat verder ingericht. Deze werkzaamheden bestaan onder ander uit het aanbrengen van wegmarkering, verkeersborden en de groenvoorzieningen. Deze planning is onder voorbehoud van de adviezen van het RIVM in verband met het coronavirus. We beoordelen doorlopend of het voorzetten van de werkzaamheden voor u als bewoner en onze medewerkers nog verantwoord is.

Daarnaast is de planning altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.