Start fase 9 reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Rond 13 mei starten wij met de eerste werkzaamheden van fase 9 voor de reconstructie Geldersestraat-Heistraat. Dit betreft de Oude Heiweg en de noordzijde van het plantsoen aan de Heistraat voor de woningen nr. 43 t/m 59.

Dit deel van de Oude Heiweg en Heistraat is dan afgesloten voor autoverkeer. De woningen Heistraat 43 t/m 59 en Oude Heiweg 1 t/m 5 zijn altijd met de fiets aan de hand of te voet bereikbaar.  

Naar verwachting duurt fase 8 tot en met vrijdag 5 juni. Deze planning is onder voorbehoud van de adviezen van het RIVM in verband met het coronavirus. We beoordelen doorlopend of het voorzetten van de werkzaamheden voor u als bewoner en onze medewerkers nog verantwoord is.

Daarnaast is de planning altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Fasering fase 9

Bereikbaarheid fase 9

De Oude Heiweg en het deel Heistraat nr. 43 t/m 59 is vrijdag 5 juni vanaf 17:00 uur weer bereikbaar voor autoverkeer.

Afvalinzameling

De bewoners van de woningen Heistraat 43 t/m 59 en Oude Heiweg 1 t/m 5 kunnen hun afval op de bij hen bekende dagen aan straat zetten langs de Heistraat. Servicemedewerker Harm informeert u op tijd en controleert of uw afval op de juiste plaats staat. Dan kan RWM het afval ophalen.

 

Parkeren

Als de weg afgesloten is voor autoverkeer is het niet mogelijk om uw auto in de straat te parkeren. Het is mogelijk dat ook uw inrit tijdelijk niet bereikbaar is. Ook daarover wordt u op tijd geïnformeerd door servicemedewerker Harm.

Op vrijdag 5 juni is fase 9 naar verwachting gereed. Voor de start van de volgende fase plaatsen wij een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.