Start fase 8 reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Dinsdag 18 agustus starten wij met de eerste werkzaamheden van fase 8 voor de reconstructie Geldersestraat-Heistraat. Dit betreft de Heistraat vanaf de kruising Heistraat – Pater Chevalierstraat/Sint Petrusstraat tot en met Rijksweg Noord. Dit deel van de Heistraat is dan afgesloten voor autoverkeer. De woningen Heistraat 68 t/m 98 even en 67 tm 91 A oneven zijn altijd met de fiets of te voet bereikbaar.

Naar verwachting duurt fase 8 tot en met vrijdag 18 september. Deze planning is onder voorbehoud van de adviezen van het RIVM in verband met het coronavirus. We beoordelen doorlopend of het voorzetten van de werkzaamheden voor u als bewoner en onze medewerkers nog verantwoord is.

Daarnaast is de planning altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Fasering fase 8

Bereikbaarheid fase 8

Afvalinzameling

De woningen Heistraat 68 t/m 98 even en 67 tm 91 A oneven kunnen hun afval op de bij hen bekende dagen aan straat zetten aan de Heistraat vanaf de kruising Heistraat – Pater Chevalierstraat/Sint Petrusstraat. Servicemedewerker Harm informeert u op tijd en controleert of uw afval op de juiste plaats staat. Dan kan RWM het afval ophalen.

Tijdelijke parkeerplekken

Als de weg afgesloten is voor autoverkeer is het niet mogelijk om uw auto in de straat te parkeren. Het is mogelijk dat ook uw inrit tijdelijk niet bereikbaar is omdat we het nieuwe riool moeten aanleggen. Ook daarover wordt u op tijd geïnformeerd door servicemedewerker Harm.

Op vrijdag 20 september is fase 8 naar verwachting gereed. De Heistraat vanaf de kruising Heistraat – Pater Chevalierstraat/Sint Petrusstraat tot en met Rijksweg Noord is vanaf dat moment ook weer bereikbaar voor auto’s.

Hinder

Door het instellen van noodzakelijke omleidingsroutes kunnen de bewoners van straten waar geen werkzaamheden plaatsvinden, enige hinder hebben van extra verkeer dat door de straat rijdt.

Wij doen ons uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. Maar waar gewerkt wordt is altijd wat hinder, wij hopen op uw begrip daarvoor.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.