Start fase 4 reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Maandag 6 januari starten wij met de eerste werkzaamheden van fase 4 voor de reconstructie Geldersestraat-Heistraat. Dit betreft de Geldersestraat na de kruising Geldersestraat – Pater Schreursstraat/Pater Chevalierstraat tot aan de Rijksweg Noord. Dit deel van de Geldersestraat is dan afgesloten voor autoverkeer. De woningen Geldersestraat 1 t/m 4, 6 t/m 15, 17, 19, 21, 23 zijn altijd met de fiets of te voet bereikbaar. De tandarts is bereikbaar vanaf de Pater Chevalierstraat. De bevoorrading van de fietsenwinkel kan plaatsvinden met ondersteuning van onze medewerkers via de Rijksweg Noord.

Naar verwachting duurt fase 4 tot en met dinsdag 28 januari. Deze planning is altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Fasering fase 4

Bereikbaarheid fase 4

De Geldersestraat vanaf Gelderhof tot en met het kruisingsvlak Geldersestraat – Pater Schreursstraat/Pater Chevalierstraat is vanaf vrijdag 20 december 17:00 uur weer bereikbaar voor autoverkeer.

Afvalinzameling

De woningen Geldersestraat 1 t/m 4, 6 t/m 15, 17, 19, 21, 23 kunnen het gft-afval, snoeiafval, pmd-afval, restafval en oud papier aan de straat zetten bij de kruising Rijksweg Noord.

Vissers Ploegmakers informeert u op tijd en controleert of uw afval op de juiste plaats staat. Dan kan RWM het afval ophalen. De bewoners van de Gelderhof kunnen gewoon gebruik maken van de afvalcontainers.

Tijdelijke parkeerplekken

Als de weg afgesloten is voor autoverkeer is het niet mogelijk om uw auto in de straat te parkeren. Het is mogelijk dat ook uw inrit tijdelijk niet bereikbaar is omdat we het nieuwe riool moeten aanleggen. Ook daarover wordt u op tijd geïnformeerd door Vissers Ploegmakers. Na het aanleggen van het riool is uw oprit weer bereikbaar vanaf de Geldersestraat via de Heistraat.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.