Start fase 3 reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Medio week 47 starten wij met de werkzaamheden van fase 3 voor de reconstructie Geldersestraat-Heistraat. Bij gunstige weersomstandigheden start fase 3 op 20 november; bij ongunstig weer kan dat vertraging oplopen. Servicemedewerker Harm zal u maandag 18 november informeren over de status hiervan. 

Om de hinder voor u als bewoners te beperken hebben we fase 3 opgeknipt in 2 delen: 

  • Fase 3 start bij gunstige weersomstandigheden op woensdag 20 november. Fase 3 betreft de Geldersestraat vanaf de Gelderhof tot aan het kruisingsvlak Geldersestraat – Pater Schreursstraat/Pater Chevalierstraat. Dit deel van de Geldersestraat is dan afgesloten voor autoverkeer. De woningen Geldersestraat 18, 20, 22 en 25 t/m 29 zijn altijd met de fiets of te voet bereikbaar.
  • Fase 3a start naar verwachting op woensdag 5 december. Dan is de kruising Geldersestraat – Pater Schreursstraat/Pater Chevalierstraat aan de beurt.

Naar verwachting duren de fases 3 en 3a tot en met donderdag 12 december. Deze planning is altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden. 

Fasering fase 3 en 3a

Bereikbaarheid fase 3

Bereikbaarheid fase 3a

Basisschool Overhoven, de kerk, het voormalige klooster Mariahof en Gelderhof 1 t/m 38 zijn vanaf 19 november weer bereikbaar voor autoverkeer vanaf de Heistraat. De 2e inrit van het parkeerterrein van de Gelderhof is via de tijdelijke weg bereikbaar vanaf de Heistraat.

Afvalinzameling

De woningen Geldersestraat 18, 20, 22, 25, 27 en 29 kunnen het gft-afval, snoeiafval, pmd-afval, restafval en oud papier aan de straat zetten bij de kruising Geldersestraat – Pater Schreursstraat/Pater Chevalierstraat. Servicemedewerker Harm informeert u op tijd en controleert of uw afval op de juiste plaats staat. Dan kan RWM het afval ophalen. 

De bewoners van de Gelderhof kunnen gewoon gebruik maken van de afvalcontainers. 

Tijdelijke parkeerplekken

Tijdens de wegafsluiting voor autoverkeer is het niet mogelijk om uw auto in deze straat te parkeren. U kunt gebruik maken van dezelfde tijdelijke parkeerplaatsen als in voorgaande fases. Daarnaast is het mogelijk dat uw inrit tijdelijk niet bereikbaar is in verband met het aanbrengen van het nieuwe riool. Indien van toepassing wordt u hierover tijdig geïnformeerd door servicemedewerker Harm. Na het aanbrengen van het riool is uw oprit weer bereikbaar vanaf de Geldersestraat via de Heistraat.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.