Start fase 10 reconstructie Geldersestraat-Heistraat

Maandag 8 juni starten wij met de eerste werkzaamheden van fase 10 voor de reconstructie Geldersestraat-Heistraat. Dit betreft de Heistraat voor de woningen nr. 68 t/m 82 tot aan de kruising Heistraat met Pater Chevalierstraat/Sint Petrusstraat.

Dit deel van de Heistraat is dan afgesloten voor autoverkeer. De woningen Heistraat 68 t/m 82 zijn altijd met de fiets of te voet bereikbaar.  

Naar verwachting duurt fase 10 tot en met vrijdag 10 juli. Deze planning is altijd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Fasering fase 10

Bereikbaarheid fase 10

De Heistraat ter hoogte van huisnr. 68 t/m 82 is vrijdag 10 juli vanaf 17:00 uur weer bereikbaar voor autoverkeer.

Afvalinzameling

De woningen Heistraat 68 t/m 82 kunnen hun afval op de bij hen bekende dagen aan straat zetten langs de Heistraat. Servicemedewerker Harm informeert u op tijd en controleert of uw afval op de juiste plaats staat. Dan kan RWM het afval ophalen.

 

Parkeren

Als de weg afgesloten is voor autoverkeer is het niet mogelijk om uw auto in de straat te parkeren. Het is mogelijk dat ook uw inrit tijdelijk niet bereikbaar is. Ook daarover wordt u op tijd geïnformeerd door servicemedewerker Harm.

Op vrijdag 10 juli is fase 10 naar verwachting gereed. De heistraat is vanaf dat moment ook weer bereikbaar voor auto’s.

 

Wijziging uitvoeringsperiode fase 8

Op aanvraag van de gemeente gaan wij een extra riool aanbrengen in de Heistraat vanaf de kruising Pater Chevaliersstraat/Sint Petrusstraat tot aan Rijksweg Noord. Deze extra werkzaamheden én geplande bouwvakvakantie (24 juli t/m 17 augustus) zorgen voor een langere doorlooptijd voor de werkzaamheden in fase 8.

Om de periode van overlast voor u als omwonende zo kort mogelijk te houden, hebben we in overleg met de gemeente besloten dat we direct na de bouwvakvakantie starten met fase 8. Dit bekent dat de werkzaamheden in de Heistraat vanaf 18 augustus van start gaan. Voor de start van fase 8 ontvangt u van ons weer een informatiebrief.

Op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen?

Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.